10 محصول سرشار از پروبیوتیک + معرفی خوشبوکننده دهان حاوی پروبیوتیک الدر

پروبیوتیک

 پروبیوتیک موجود در برخی از محصولات به چه معناست؟ مطمئناً برای شما هم پیش‌آمده است که برای خرید ماست به سوپرمارکت محل خود رفته‌اید. وقتی درب یخچال را باز می‌کنید که ماست موردنظر خود را انتخاب کنید با کلمه پروبیوتیک  بر روی تعدادی از ماست‌ها مواجه می‌شوید. در اولین گام از فروشنده می‌پرسید که این ماست‌ها جدید هستند؟ منظور از این اصطلاح درج‌شده بر روی بسته‌بندی آن‌ها چیست؟

در اکثر مواقع فروشنده‌های سوپرمارکت نمی‌دانند که باید چه جوابی به شما بدهند و می‌گویند که مواد جدیدی است که به ماست‌ها اضافه کرده‌اند که خوشمزه‌تر شود. شما و اکثر افراد که بسیار علاقه‌مند به کلمه پروبیوتیک شده‌اید از این ماست خریداری می‌کنید و همین موضوع را در منزل مطرح می‌نمایید. اما واقعا پروبیوتیک‌ها چه چیزی هستند؟

پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم‌هایی هستند که فواید بسیار زیادی برای سلامت انسان دارند. فلور روده انسان دارای میلیون‌ها باکتری است که بخشی از این باکتری‌ها برای هضم و گوارش غذا بسیار کاربردی و مفید هستند اما عده‌ دیگری از این باکتری‌ها علاوه بر کمک به گوارش غذا، ترکیباتی مانند ویتامین‌ها و آنتی بیوتیک‌ها را نیز تولید می‌کنند که برای سلامتی و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

درواقع پروبیوتیک‌ها بین باکتری‌های بد و باکتری‌های خوب بدن تعادل ایجاد می‌کند و باعث افزایش عملکرد بدن انسان می‌شوند.

اما سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که این میکروارگانیسم‌های ارزشمند در چه مواد غذایی یافت می‌شوند؟ و میزان آن‌ها در این مواد غذایی چقدر است؟

با مجله الدر همراه شوید تا شما را با این مواد غذایی آشنا کند.

 

پروبیوتیک ها

 

10 محصول حاوی پروبیوتیک

در این قسمت از مقاله قصد داریم که 10 محصول سرشار از پروبیوتیک را به شما معرفی کنیم. شما با مصرف این مواد غذایی می‌توانید میزان این میکروارگانیسم را در بدن خود افزایش داده و با این کار عملکرد و راندمان بدن خود را به مقدار قابل‌توجهی افزایش دهید. این محصولات عبارت‌اند از:

1. ماست‌‌ها

همه ما شنیده‌ایم که ماست‌های سنتی از نظر افراد بسیار خوشمزه‌تر و مقوی‌تر هستند. جالب است بدانید که ماست سنتی علاوه بر خوشمزه بودن حاوی مقدار بسیار زیادی پروبیوتیک است. علاوه بر ماست سنتی، ماست شیر بز و ماست پروبیوتیک نیز، سرشار از از این میکروارگانیسم‌های مفید هستند.

ماست بز علاوه بر فوایدی بسیار زیادی که نسبت به ماست گاوی دارد سرشار از پروبیوتیک‌های نظیر ترموفیلوس (Thermophillus) ، بیفودوس (Bifudus) و بولگاریکوس (Bulgaricus) است.

مسلماً بسیاری از ماست‌هایی که درون بازار به فروش می‌رسد حاوی این میکروارگانیسم ارزشمند نیستند. پس حتماً در هنگام خرید مواد غذایی از قبیل ماست روی بسته‌بندی این محصول را با دقت مطالعه کنید تا علاوه بر تاریخ‌دار بودن آن، مواد تهیه‌شده و پایه‌ای آن را هم شناسایی کنید. به جرات می‌توان گفت که ماست‌ها یکی از غنی‌ترین منابع پروبیوتیک‌ها در مواد غذایی است.

ماست کم چرب پروبیوتیک

2. شیرها

مصرف یک الی دو لیوان شیر طبیعی در طول روز برای سلامتی و تندرستی شما بسیار مفید است. حال تصور کنید که این شیر می‌تواند حاوی مواد بسیار مفیدی نظیر پروبیوتیک‌ها نیز باشد. مسلماً مصرف این‌گونه شیرها به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و بهداشت و سلامت دهان شما، کمک شایانی خواهد کرد. بله در حال حاضر برخی از شیرهایی که در بازار به فروش می‌رسد، حاوی مقداری زیادی از این میکروارگانیسم‌هاست. پس‌ازاین به بعد در خرید شیرها دقت کنید تا فرصتی به این خوبی را از دست ندهید.

شیر حاوی پروبیوتیک

3. پنیرها

شما باکمی دقت در خرید پنیر مصرف روزانه خود، به‌راحتی می‌توانید در هر وعده صبحانه مقدار زیادی پروبیوتیک را به بدن خود وارد کنید. در حال حاضر پنیرهایی از قبیل پنیر گودا، پنیر چدار، پنیر موزارلا و برخی دیگر از پنیرها سرشار از این باکتری‌های مفید هستند.

پنیر پروبیوتیک

 

4. کفیر

کفیر نوعی لبنیات تخمیر شده است که از شیر بز یا شیر گاو تهیه می‌شود. با اضافه کردن مقداری کفیر به هر محصول لبنی نتیجه‌ای مثل دوغ کفیر، ماست کفیر تولید خواهد شد جالب است بدانید که ماست و دوغ کفیر حاوی مقدار زیادی پروبیوتیک است. علاوه بر این کفیر سرشار از آنتی اکسیدان است. در حال حاضر شما به‌راحتی می‌توانید دوغ‌ها و ماست‌های کفیر را از سوپرمارکتی‌های محل خود خریداری کنید.

دوغ کفیر

 

5. کلم ترش

کلم ترش که ریشه آن متعلق به کشور چین است حاوی مقدار بسیار زیادی باکتری‌های مفید، ویتامین ب، ویتامین ث و علاوه بر آن سرشار از مواد معدنی است. درون کلم ترش فیبر و پروبیوتیک بسیار زیادی وجود دارد که این ویژگی آن به بهبود هضم غذا کمک کرده و درعین‌حال از ابتلا به بسیاری از بیماری‌های گوارشی جلوگیری می‌کند.

شما با کمی جست‌وجو در اینترنت به‌راحتی می‌توانید دستور تهیه کلم ترش را بیابید و برای خودتان کلم ترش خانگی تهیه کنید. شما با مصرف کلم ترش از طریق پروبیوتیک‌ها خود را از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها بیمه می‌کنید.

کلم ترش و پروبیوتیک

 

6.شکلات تلخ 

شکلات‌های تلخ حاوی پروبیوتیک نیستند اما محافظان خوبی برای باکتری‌های زنده از حالت اسیدیته معده هستند. شکلات‌های دارک به باکتری‌های زنده کمک می‌کنند تا از حالت اسیدی معده جان سالم به در ببرند و بتوانند خود را به روده برسانند. به همین دلیل می‌توان مقدار زیادی پروبیوتیک را به شکلات تلخ اضافه کرد تا این میکروارگانیسم‌های ارزشمند بتوانند به روده شما رسیده و باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش شما شوند. برای این موضوع شما می‌توانید شیرهای حاوی پروبیوتیک را به شکلات‌های تلخ اضافه کنید و به‌عنوان یک نوشیدنی بسیار مفید و مقوی استفاده نمایید.

 

شکلات تلخ

 

7.ترشی‌های خانگی 

ترشی‌های خانگی که از کلم‌ها، خیار شور و… تشکیل می‌شوند حاوی مقدار بسیار زیادی باکتری‌های مفید هستند. شما با مصرف این ترشی‌ها در کنار غذا تا حد بسیار زیادی پروبیوتیک وارد بدن خود نموده و به هضم غذای خود کمک می‌کنید.

ترشی خانگی و پروبیوتیک

 

8.چای کمپوچا 

چای کمپوچا محصولی حاصل از مخمرها و باکتری‌های مفید است. شما با مصرف این چای در طول روز، به راحتی می‌توانید میزان پروبیوتیک‌ها را در بدن خود افزایش دهید. با اینکه فرآیند ساخت چای کمپوچا فرآیندی بسیار پیچیده است و نیاز به تجربه بسیار بالایی دارد، اما شما به‌راحتی می‌توانید این چای را به‌صورت خام از بازار و مغازه‌های فروش تهیه فرمایید.

چای کمپوچا و پروبیوتیک

 

9.تمپه 

یکی از فرآورده‌های سویا تمپه است. این خوراکی سرشار از پروتئین، ظاهری شبیه به کیک دارد. جالب است که بدانید در فرآیند تولید تمبه نیز از فرآیند تخمیر استفاده می‌شود و همین موضوع تمپه را به یک ماده غذایی ارزشمند و سرشار از پروبیوتیک‌ها تبدیل کرده است.

تمپه و پروبیوتیک

 

10.مکمل‌های حاوی پروبیوتیک

برخی مکمل‌های غذایی از قبیل آدامس‌ها و قرص‌های خوشبوکننده دهان حاوی پروبیوتیک به‌راحتی می‌توانند منبع بسیار مناسبی برای اضافه نمودن پروبیوتیک به بدن شما شوند. در این میان برند الدر با تولید قرص‌های خوشبوکننده دهان حاوی پروبیوتیک، گام جدیدی در تولید قرص‌های خوشبوکننده دهان برداشته است.

این قرص‌ها علاوه بر ایجاد بوی بسیار خوش برای دهان شما، میزان این میکروارگانیسم‌ها را در دهان شما افزایش داده و باعث بهبود فرآیند هضم غذا و بهبود عملکرد سیستم گوارش شما می‌شود. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این محصول ارزشمند به لینک زیر مراجعه کنید.

خوشبوکننده پروبیوتیک دهان الدر​

 

از اینکه مجله الدر را در این مقاله همراهی کردید بسیار سپاس‌گزاریم.

 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

پست‌های مرتبط

17 پاسخ

  1. متاسفانه خیلیا معتقدن بعد از دوسالگی لبنیات نباید خورد و این واقعا اشتباهه حتی تو کشورهای مدرن هم دیدم که خیلیا مخالف خوردن لبنیات هستن که با اینکار فقط به خودشون ظلم میکنن و نتایجش رو در سنین کهولت بدون شک خواهند دید شایدم زودتر

    1. ممنون از شما جناب دکتر دقیقا درست می‌فرمایید. ما همیشه توصیه می‌کنیم که در هنگام خرید لبنیات محتویات درج شده روی بسته رو مطالعه کنند تا محصولی مغذی خریداری کنند.

    1. با سپاس از شما مطمئنا در پست‌های آتی به شرح کامل خواص شکلات تلخ می‌پردازیم

  2. من میدونستم پروبیوتیک خیلی خواص داره ولی نمیدونستم لبنیات دارای پروبیوتیک هست

  3. متاسفانه من به لبنیات حساسیت دارم و نمیتونم بخورم به جز لبنیات چیز در دسترس تری وجود نداره سویای خالی هم پروبیوتیک داره؟

    1. ممنون از توجه شما لازم است که بسته بندی روی لبنیات را در هنگام خرید چک بفرمایید چرا که پروبیوتیک در همه لبنیات ها وجود ندارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک در خبرنامه الدر

آگاهی از محصولات جدید و اخبار مربوط به الدر

اشتراک‌گذاری