15 مورد از خواص انار چیست؟ — درمان دیابت + حاوی ویتامین ث

خواص انار

خواص انار چیست؟ جالب است بدانید که برای سالم بودن لازم نیست حتماً آب تازه میوه‌های سبزرنگ را مصرف کنید. آب قرمزرنگ انار حاوی بیش از 100 ماده شیمیایی-گیاهی است. میوه انار هزاران سال است که از آن علاوه بر یک میوه تزئینی به‌عنوان دارو نیز استفاده می‌شود.

امروزه آب انار به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی دارد، موردمطالعه قرارگرفته است. این میوه به‌راحتی به پیشگیری از سرطان، حمایت سیستم ایمنی و باروری کمک شایانی می‌کند. در ادامه مجله الدر قصد دارد شما را با برخی از این خواص آشنا کند با ما همراه شوید.

 

خواص انار و فواید انار

 

15 مورد از خواص انار

میوه انار دارای خواص بسیاری است. برخی از این خواص عبارت‌اند از:

1.آنتی‌اکسیدان‌ها و خواص انار

انار در طول تاریخ به دلیل فواید سلامتی آن بسیار مورداستفاده قرارگرفته است. امروزه آب این میوه نیز جزء پرطرفدار رژیم‌های غذایی سالم است.

دانه‌های انار رنگ قرمز پر جنب‌وجوش خود را از پلی‌فنل‌ها می‌گیرند. این مواد شیمیایی آنتی‌اکسیدان‌های بسیار قوی هستند.

آب انار حاوی سطوح بالایی از آنتی‌اکسیدان نسبت به سایر آب‌میوه‌ها است. جالب است بدانید که آب انار سه برابر بیشتر از چای سبز حاوی آنتی‌اکسیدان است. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آب انار به‌راحتی می‌توانند به حذف رادیکال‌های آزاد، محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب و کاهش التهاب کمک کنند.

2. انار حاوی مقدار زیادی ویتامین C

لازم است بدانید که آب یک انار به‌راحتی بیش از 40 درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین C را تأمین می‌کند. ویتامین ث می‌تواند در صورت پاستوریزه شدن تجزیه شود، بنابراین آب انار خانگی یا تازه را انتخاب کنید تا از این ماده مغذی بیشتر استفاده کنید.

 

خواص انار و ویتامین ث

 

3. پیشگیری از سرطان

تحقیقات اخیر درباره آب انار نشان داده است که به توقف رشد سلول‌های سرطانی پروستات کمک شایانی می‌کند. هرچند که تحقیقات دیگری در این زمینه انجام‌نشده است که ثابت کند آب انار از سرطان‌های دیگر نیز پیشگیری می‌کند و یا خطر آن‌ها را کاهش می‌دهد، اما اضافه کردن آن به رژیم غذایی شما مطمئناً نمی‌تواند ضرری برای شما ایجاد کند.

4. محافظت از بیماری آلزایمر و خواص انار

اعتقاد بر این است که آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آب‌میوه انار و غلظت بالای آنها باعث توقف پیشرفت بیماری آلزایمر و محافظت از حافظه می‌شود.

5. خواص انار برای دستگاه گوارش

جالب است بدانید که آب انار به‌راحتی می‌تواند التهاب روده را کاهش دهد و روند هضم را بهبود ببخشد. خواص انار ممکن است برای افراد مبتلابه بیماری کرون، کولیت اولسراتیو و سایر بیماری‌های التهابی روده نیز مفید باشد.

درحالی‌که باورها و تحقیقات متناقضی در مورد اینکه آیا آب انار به اسهال کمک می‌کند یا آن را بدتر می‌کند وجود دارد، اکثر پزشکان توصیه می‌کنند تا زمانی که احساس بهتری پیداکرده‌اید و علائم شما فروکش نکرده است از مصرف آن اجتناب کنید.

6. خاصیت ضدالتهابی انار

آب انار به دلیل غلظت بالای آنتی‌اکسیدان، یک ضدالتهاب قوی برای بیماری‌های التهابی نظیر روماتوئید است. این میوه گران‌بها به‌راحتی می‌تواند به کاهش التهاب در سراسر بدن و جلوگیری از استرس اکسیداتیو و آسیب آن کمک فراوانی کند.

7.خواص انار برای آرتریت

فلاونول‌های موجود در آب انار ممکن است به جلوگیری از التهابی که به آرتروز و آسیب غضروف کمک شایانی می‌کند، مفید باشد. جالب است بدانید که آب‌میوه انار در حال حاضر به دلیل اثرات بالقوه آن بر پوکی استخوان، آرتریت روماتوئید و سایر انواع آرتریت‌ها و التهاب‌های مفاصل در حال مطالعه است.

8. بهبود بیماری‌های قلبی توسط انار

آب انار به‌عنوان سالم‌ترین آب‌میوه در میان میوه‌ها شناخته می‌شود. در تحقیقات اخیر به نظر می‌رسد که انار نیز می‌تواند از قلب‌وعروق محافظت می‌کند.

مطالعات موردی نشان داده است که آب‌میوه جریان خون را بهبود می‌بخشد و از سفت شدن و ضخیم شدن شریان‌ها جلوگیری می‌کند. از سوی دیگر انار به‌راحتی رشد پلاک و تجمع کلسترول در شریان‌ها را بسیار کند می‌کند. لازم است بدانید که انار ممکن است با داروهای فشارخون و کلسترول مانند استاتین‌ها واکنش منفی نشان دهد.

قبل از مصرف آب‌میوه یا مصرف مکمل عصاره انار حتماً با پزشک خود در این زمینه صحبت کنید.

 

بیماری قلبی و خواص انار

 

9. کاهش فشارخون و خواص انار

نوشیدن روزانه آب انار نیز به کاهش فشارخون سیستولیک کمک شایانی می‌کند. یک بررسی جامع از کارآزمایی‌های تصادفی‌سازی و کنترل‌شده بیان کرد که مصرف روزانه آب انار برای سلامت قلب بسیار مفید است.

 

خواص انار و کاهش فشار خون

 

10. خواص انار و خاصیت ضدویروسی آن

بین ویتامین C و سایر مواد مغذی تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن مانند ویتامین E، آب انار سرشار از ویتامین ث می‌تواند از بیماری‌هایی نظیر سرماخوردگی پیشگیری کرده و با عفونت ناشی از آن مقابله کند. در آزمایشات آزمایشگاهی نیز خواص ضدباکتری و ضدویروسی انار نیز نشان داده‌شده است. مصرف انار در کنار مکمل‌های ویتامین سی نظیر آبنبات‌های سرد می‌تواند در پیشگیری از سرماخوردگی تاثیر فراوانی داشته باشد.

11. انار سرشار از ویتامین‌ها

علاوه بر ویتامین C و E موجود در انار، آب انار می‌تواند منبع بسیار خوبی از فولات، پتاسیم و ویتامین K است. شما می‌توانید در کنار انار از مکمل‌های ویتامین ث نظیر آدامس‌های ویتامین ث، آب‌نبات‌های سرد و… استفاده نمایید تا نیاز روزانه خود را به ویتامین C تأمین کنید.

12. بهبود حافظه از خواص انار

مطالعات اخیر درباره خواص انار نشان داده است که نوشیدن 8 اونس آب انار در روز به یادگیری و بهبود حافظه کمک شایانی می‌کند.

13. بهبود عملکرد جنسی و باروری و افزایش میل جنسی

غلظت آنتی‌اکسیدان‌های آب انار و توانایی تأثیرگذاری بر استرس اکسیداتیو آن را به یک کمک بالقوه برای باروری تبدیل می‌کند. تحقیقات نشان داده است که استرس اکسیداتیو باعث اختلال در عملکرد اسپرم و کاهش باروری در زنان می‌شود.

از سوی دیگر این تحقیقات نشان داده است که آب‌میوه انار به کاهش استرس اکسیداتیو در رابطه جنسی کمک شایانی می‌کند. اما محققان هنوز مزایای دقیقی که ممکن است به همراه داشته باشد را به‌صورت دقیق نمی‌دانند. نوشیدن آب انار همچنین می‌تواند سطح تستوسترون را در مردان و زنان افزایش دهد که یکی از اصلی‌ترین هورمون‌های میل جنسی محسوب می‌شود.

14. استقامت و عملکرد ورزشی

آب انار می‌تواند به‌راحتی تقویت‌کننده عملکرد ورزشی شما باشد. تحقیقات نشان داده است که آبمیوه ممکن است به کاهش درد و بهبود قدرت بازیابی ناشی از آسیب ورزشی کمک کند. جالب است بدانید که انار همچنین آسیب اکسیداتیو ناشی از ورزش را تا حد بسیار زیادی کاهش می‌دهد.

15. درمان دیابت و خواص انار

از روزگاران بسیار قدیم میوه انار به‌عنوان داروی دیابت در خاورمیانه و هند مورداستفاده قرار می‌گرفته است. درحالی‌که هنوز چیزهای زیادی در مورد اثرات انار بر دیابت شناخته‌نشده است، مصرف انار ممکن است به کاهش مقاومت به انسولین و کاهش قند خون کمک کند.

 

خواص انار و درمان دیابت

 

از اینکه در این مقاله از مجله الدر ما را همراهی می‌کنید، سپاس‌گزاریم.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

پست‌های مرتبط

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

اشتراک در خبرنامه الدر

آگاهی از محصولات جدید و اخبار مربوط به الدر

اشتراک‌گذاری